Over ons

1.500m2 Showtuin

Ons nieuwe bedrijfsterrein beschikt onder andere over een showtuin van 1.500m2. Hierdoor krijgt u een goed beeld van ons uitgebreide assortiment.

Groot voorraadterrein / snelle levering

Wij beschikken over een groot voorraadterrein van ruim 10.000 m2 waardoor wij een grote voorraad kunnen aanhouden en hierdoor een snelle levertijd hebben.

Diep en breed assortiment

Ons diepe en brede assortiment zorgt ervoor dat er altijd iets van uw keuze bij is. Alle soorten en maten in de door u gewenste kleur en hoeveelheid.

Deskundig team

Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de beste oplossing. Zij zijn professionals in hun vak die op de hoogte zijn van de laatste trends. Behalve een goed advies, geven zij u een uitstekende service.

Samenwerking met topleveranciers

Wij werken uitsluitend samen met topleveranciers. Kwaliteit staat bij ons voorop. Van der Valk tuinmaterialen is van veel vooraanstaande merken leverancier.

Retourneren

Gangbare voorraad kunt u in overleg aan ons retourneren wanneer u overhoudt van uw bestelling.

Eigen vrachttransport

We hebben de beschikking over eigen vrachttransport met chauffeurs en loskraan, waardoor we uw bestelling zo efficiënt mogelijk op locatie kunnen plaatsen.

Advies door onze specialisten

Op het terrein en in de showroom zijn altijd adviseurs aanwezig. Zij geven u zoveel tijd als u nodig heeft. Een goed advies vinden wij belangrijk. U moet er nog jaren van kunnen genieten. Tip, neem de juiste afmetingen van uw tuin mee, maak een schets of kom samen met uw tuinarchitect of tuinman.

Voordelen van Van der Valk Tuinmaterialen

Op ons terrein zijn zeer veel materialen direct te bekijken en te voelen. Prachtige grote keien, schitterende kunstgrasmatten, de mooiste keramische tegels, betontegels in overvloed, opvallend mooie verlichtingen en de VT wonen collectie.

UW VOORDELEN ALS U KIEST VOOR VAN DER VALK TUINMATERIALEN:

  • Grote showtuin
  • Snelle levering
  • Groot assortiment
  • Deskundig team
  • Eigen vervoer

Kom langs in onze showtuin

Voor meer inspiratie,
bezoek onze showtuin!

Naar adres en openingstijden