Advies

Advies kunnen wij het beste geven tijdens een bezoek aan Van der Valk Tuinmaterialen in Monster. Het ruime overzicht van veel merken is bij ons in de tuin terug te vinden. De grote buitenruimte met veel voorbeelden om materiaal en kleur goed te kunnen beoordelen. Onze ervaren adviseurs geven graag inzicht in de diverse soorten steen, grind, bestrating en verlichting.

Tuinverharding

Onze ervaren medewerkers lopen meestal buiten rond. Tussen onze grote sortering van sierbestrating. Spreek hen gerust aan, zij helpen je graag.

Tuinhout

Hout moet je voelen! Dat is mijn motto. Kom langs en ervaar de warmte van hout. Het is eerlijk materiaal om mooie oplossingen in de tuin mee te maken. Persoonlijk vind ik de zwarte afwerking van het hout erg mooi. Maar natuurlijk is elke kleur mogelijk. Kom eens langs, dan kan je zien waar ik van hou(t).

Tuinverlichting

Onze medewerkers geven advies over verlichting in uw tuin. Een goed advies om uw tuin nog mooier te maken, ook in de avond. Onze medewerkers weten veel van het merk In-Lite. Tuinverlichting van In-Lite, vraag ernaar….

Overige

Natuurlijk begrijpen wij dat je vragen heeft. Daarom lopen wij rond in onze 1500 m2 grote showroom. Vraag een van onze medewerkers je te helpen. Elke vraag m.b.t. de inrichting van je tuin kan worden gesteld. Onze ervaren medewerkers geven graag antwoord op de gestelde vragen en maken je wegwijs in de vele soorten tuinmaterialen.