vtwonen buitentegels

Met de vtwonen buitentegels maak je je buitenvloer een bijzondere plek om te vertoeven. En de buitenruimte wordt zo een verlengde van je huis. Of je nu kiest voor stijlvolle uni-tegels, unieke dessins of tegels in XL-formaat, met vtwonen buitentegels creëer je altijd een fraai terras of balkon. In weer en wind! Unieke eigenschappen van vtwonen buitentegels: altijd kleurvast, easy to clean, vlekbestendig, kras- en slijtvast, vorstbestendig & duurzaam. Zo krijg je buitenvloer met een twist


Uni vtwonen buitentegels maken je buitenvloer al een bijzondere plek om te vertoeven en naar te blijven kijken. Maar wil je echt iets speciaals dan mix je de SOLOSTONE uni tegels met de fraaie dessintegels. De dikste buitentegels van 70×70 cm met een volkeramische massa van 3,2 cm.

SOLOSTONE biedt je de mogelijkheid om grote keramische vloertegels in het indrukwekkende formaat van 70×70 of 90×90 centimeter gemakkelijk te plaatsen op je (dak)terras of balkon. Heel fraai om naar te blijven kijken en heel easy in gebruik.

Naar adres en openingstijden

vtwonen SOLOSTONE biedt je de mogelijkheid om grote keramische vloertegels in het indrukwekkende formaat van 70×70 of 90×90 centimeter.