Vtwonen buitentegels

Met de vtwonen buitentegels maak je je buitenvloer een bijzondere plek om te vertoeven. En de buitenruimte wordt zo een verlengde van je huis. Of je nu kiest voor stijlvolle uni-tegels, unieke dessins of tegels in XL-formaat, met vtwonen buitentegels creëer je altijd een fraai terras of balkon. In weer en wind! Unieke eigenschappen: altijd kleurvast, easy to clean, vlekbestendig, kras- en slijtvast, vorstbestendig & duurzaam. Zo krijg je een buitenvloer met een twist


Uni vtwonen buitentegels maken je buitenvloer al een bijzondere plek om te vertoeven en naar te blijven kijken. Maar wil je echt iets speciaals dan mix je de SOLOSTONE uni tegels met de fraaie dessintegels. De dikste buitentegels van 70×70 cm met een volkeramische massa van 3,2 cm.

Piet Boon, Internationaal gerenommeerd design studio Studio Piet Boon introduceert met trots de tegelcollectie: Piet Boon by Douglas & Jones. De collectie is het resultaat van het kenmerkende creatieve handschrift van de studio en de gedegen ervaring van Douglas & Jones met de productie van keramische tegels. Ontworpen vanuit de filosofie van het balanceren van functionaliteit, esthetiek en individualiteit, vormt de collectie een harmonieus geheel.

vtwonen buitentegels Piet Boon by Douglas & Jones

SOLOSTONE biedt je de mogelijkheid om grote keramische vloertegels in het indrukwekkende formaat van 70×70 of 90×90 centimeter gemakkelijk te plaatsen op je (dak)terras of balkon. Heel fraai om naar te blijven kijken en heel easy in gebruik.

Naar adres en openingstijden

vtwonen SOLOSTONE biedt je de mogelijkheid om grote keramische vloertegels in het indrukwekkende formaat van 70×70 of 90×90 centimeter.
vtwonen buitentegels SOLOSTONE by Douglas & Jones

Met vtwonen buitentegels weer verliefd op je tuin!

Weer verliefd op je huis. Een bekend televisieprogramma waar de stylisten van vtwonen een huis omtoveren. Zo af en toe komt er ook een volledige vtwonen tuin make-over voorbij.

Tijdens deze tuin make-over word gebruik gemaakt van vele vtwonen producten. Je kunt de producten allemaal terug vinden op de site van vtwonen. Van windlichten, potjes, kussen en nog veel meer. Ook heeft vtwonen een eigen lijn buitentegels. Deze buitentegels vind je bij Valk tuinmaterialen. Met de tegels van vtwonen word je weer verliefd op je tuin, terras of balkon. En geniet je de aankomende jaren volop.

De vtwonen buitentegels zijn uniek in maat & dikte. Kom gerust eens een kijkje nemen bij Valk tuinmaterialen in Monster. Hier kun je de verschillende soorten vtwonen tegels bezichtigen. Ook zijn de vtwonen tegels te bestellen. Deze kunnen bezorgd of klaargezet worden. Zo kunt u de buitentegels ophalen wanneer het u uitkomt.