Tuinhout

Wij houden van hout! Bij van der Valk zijn we dol op hout omdat het zo talloos veel mogelijkheden biedt in de tuin. Een terras, terrasschermen, bescheiden houten borders of een fraaie kapschuur die u in staat stelt om tijdens alle vier de seizoenen optimaal van uw tuin te genieten; met hout kan het allemaal.

   

Douglashout heeft een warme uitstraling, een mooie kleur en een verfijnde structuur. Het is een van de meest duurzame naaldhoutsoorten van Europa. Door hout te impregneren hou je regen en wind, ongedierte, schimmels en bacteriën buiten de deur en gaat het hout tot wel vijf keer langer mee dan onbehandeld.

Teak, merbau en meranti zijn bekende hardhoutsoorten. Maar ook weleens gehoord van bankirai, azobe, angelim vermello of kapur? Dat zijn soorten die wij ook leveren. En de groothandels waar wij ons hardhout van betrekken hebben tot wel 70 verschillende soorten hardhout in het assortiment. Dat betekent dus een zeer uitgebreide waaier aan kleuren en structuren waaruit te kiezen valt.

Planken, balken, palen, schermen, deuren en vlonders; het zijn de houten lego-blokjes waarmee u uw tuin, veranda of terras helemaal op maat maakt. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden, want nogmaals – wij zijn gek op hout!

Wij zijn wederverkoper voor de volgende houtspecialisten:

TuindecoTrendhoutVan der Sijde HoutZwartbol HoutimportFelix ClercxLTL Woodproducts