Inspiratie

Door hier alvast online uw inspiratie op. Beelden in onze website geven u een voorbeeld van de vele mogelijkheden. Maar om echt een goede indruk te krijgen van onze materialen, adviseren wij u om desgewenst met uw hovenier, bij ons langs te komen. Kleuren, materialen, diktes, uitvoeringen, combinaties, verschillende formaten, de beste indrukken krijgt u gewoon direct in onze grote showtuin. Wij hanteren ruime openingstijden, bieden veel parkeerruimte en hebben een zeer grote collectie. Deze wordt regelmatig aangevuld en gewijzigd. Een goede reden om op onderstaand adres eens langs te komen.

VTWONEN BUITENTEGELS
Keramische buitentegels in vele kleuren en met opvallend design.
Duurzaam en van hoge kwaliteit. Zelfs de zon heeft geen invloed
op de tegels, ze behouden hun kleur.

BETONNEN KLINKERS EN STENEN

Spelen met kleuren en met patronen. Met onze betonnen klinkers en stenen zijn de mogelijkheden eindeloos.

COMPOSIET TUINAFSCHEIDING

Ze zijn niet van hout te onderscheiden, maar deze composiet tuinschermen zijn toch echt van duurzame kunststof. Dat betekent dus nul onderhoud! Behalve voor tuinschermen ook geschikt voor carports, bloembakken etc.

GEBAKKEN BESTRATING

Straatbakstenen; het klinkt niet sexy. Totdat je architecten en tuinontwerpers erover hoort praten. Met een palet van honderden kleuren en structuren is het voor hen heerlijk werken met dit materiaal.

GRIND, SPLIT EN KEIEN

Kleine kiezeltjes, wie heeft ze niet mijmerend in handen gehad? Een oermateriaal dat in vele vormen en kleuren elke tuin een geweldige opkikker kan geven. Net als grind en decoratieve keien van fors formaat.

IN-LITE TUINVERLICHTING

Dat je met 12-volts lampjes een tuin zo grandioos kunt uitlichten! Groots uitpakken of subtiele accenten; met de spotjes van In-lite kan het allemaal. Nederlands fabricaat.

KERAMISCHE TEGELS

De kleur zit er letterlijk ingebakken. Ziedaar waarom veel mensen kiezen voor keramische tegels. Voor in de tuin of voor in de woonkamer. Een keiharde glazuurlaag beschermt tegen krassen en slijtage, en zorgt zo voor jarenlang plezier.

KUNSTGRAS

Je moet drie keer goed kijken om het verschil tussen kunstgras en natuurgras te ontdekken. Maar de allergrootste ontdekking is natuurlijk dat je naar kunstgras geen omkijken meer hebt. Nooit meer grasmaaien dus!

OUDHOLLANDSE TEGELS

De oudhollandse tegels van Schellevis zijn gemaakt van natuurlijke grond- en kleurstoffen. Elke tegel is daarmee 100% recyclebaar. De kans dat dit snel aan de orde komt is klein. Het materiaal is ook bij intensief gebruik nagenoeg onverslijtbaar.

SIERBESTRATING
Sierbestrating, dat is een uiterst ruim begrip. Vandaar dat Van der Valk tuinmaterialen letterlijk veel ruimte geeft aan haar uitgebreide assortiment. Tegels, stenen, grind en keien; u vindt het allemaal in onze maar liefst 1.500 m2 grootte showtuin.

TUINHOUT

Bij Van der Valk hoef je niet op een houtje te bijten. Ons assortiment aan tropische hardhout bestaat uit minstens 70 verschillende soorten. En daarnaast leveren we ook houten balken, planken en schermen van duurzame naaldhoutsoorten uit Europese bossen.

VIJVERS

Een vijver om naar te kijken, om in te vissen of een vijver om in te zwemmen… Bij Van der Valk vindt u alle benodigde materialen voor elk type vijver. Van duurzaam vijverfolie tot aan energiezuinige pompen.

Van der Valk tuinmaterialen
Gantellaan 14a, 2681 LE Monster
info@valktuinmaterialen.nl

Telefoon: 0174-247501

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 7.00 – 18.00
Zaterdag: 7.30 – 15.30
Zondag: gesloten