Keramische tegels

Van der Valk tuinmaterialen, de grootste aanbieder keramische tegels van de regio!

Toen rond 2010 keramische tegels voor het eerst opdoken als sierbestrating, was Van der Valk er als de kippen bij om die in het assortiment op te nemen. Vandaag de dag zijn we in onze regio veruit de grootste aanbieder van keramische tegels. Alle toonaangevende leveranciers hebben we onder dak. 

Sterk en kleurvast!

Eén van de sterke eigenschappen van dit gebakken klei-product is de kleurvastheid. Of je de tegels buiten of binnen legt je hoeft niet bang te zijn dat de kleur zal vervagen door bijvoorbeeld de zon. 
Het glazuren van de tegels zorgt voor een gave glans, maar minstens zo belangrijk is dat dit proces zorgt voor een keiharde afwerking. Een pantser dat de keramische tegels beschermt tegen krassen en slijtage.
Door het bakken dringen vocht en vuil niet in de tegel door. Hooguit hecht vuil zich bovenóp. Dit soort tegels zijn daarom zo makkelijk te onderhouden. Regelmatig dweilen met een reinigingsmiddel.

Deze tegels zijn er in vele formaten en diktes. Van stevige jongens van bijna 6 cm dikte voor het zware werk, tot tegels met een dikte van net 2 centimeter.

Uniek in maat en dikte zijn de vtwonen keramische tegels. Ook deze vind je bij Valk tuinmaterialen in Monster.

Uw binnenvloer vanuit keuken of woonkamer naadloos laten overgaan naar het buitenterras? Met keramische tegels kan het! De tegels zijn geschikt voor binnen en buiten.

Heeft u nog vragen? De medewerkers van Valk tuinmaterialen helpen u graag verder en adviseren in uw keuze. Kom gerust een keertje een kijkje nemen of bel met 1 van onze medewerkers. Valk tuinmaterialen in Monster door het grote assortiment voor een ieder wat wils.

BESTE KOOP BUITENTEGELS

Naar adres en openingstijden

Keramische tegels in vele soorten en maten

Wij zijn tegel leverancier van o.a.

RedsunExclutonMbiMichel Oprey & BeisterveldVt wonenKlijn natuursteen
StonebaseClaessen stone+garden