Keramische tegels

Toen rond 2010 keramische tegels voor het eerst opdoken als sierbestrating, was Van der Valk er als de kippen bij om die in het assortiment op te nemen. Vandaag de dag zijn we in onze regio veruit de grootste aanbieder van keramische tegels. Alle toonaangevende leveranciers hebben we onder dak.

Eén van de sterke eigenschappen van dit gebakken klei-product is de kleurvastheid. Wie keramische tegels in zijn tuin of woonkamer legt hoeft niet bang te zijn dat de kleur zal vervagen.
Het glazuren zorgt voor een gave glans, maar minstens zo belangrijk is dat dit proces zorgt voor een keiharde afwerking. Een pantser dat de keramische tegels beschermt tegen krassen en slijtage.
Door het bakken dringen vocht en vuil niet ín de tegel door. Hooguit hecht vuil zich bovenóp. Dat verklaart waarom dit soort tegels zo makkelijk te onderhouden is: regelmatig dweilen met een reinigingsmiddel is alles.

Keramische tegels zijn er in vele formaten en diktes. Van stevige jongens van bijna 6 cm dikte voor het zware werk, tot tegels met een dikte van net 2 centimeter.
Uw binnenvloer vanuit keuken of woonkamer naadloos laten overgaan naar het buitenterras? Met keramische tegels kan het!

Wij zijn leverancier van o.a.

RedsunExclutonMbiMichel Oprey & BeisterveldVt wonenKlijn natuursteen
StonebaseClaessen stone+garden