Composiet tuinafscheiding

Wat is een composiet tuinafscheiding?

Een composiet tuinafscheiding word gemaakt van houtvezels en kunststof. Vaak bestaat dit uit gerecyclede materialen. Doordat er gebruik word gemaakt van gerecyclede materialen bij een composiet tuinafscheiding word de schutting duurzamer. Het gebruik van deze materialen is minder belastend voor het milieu dan het gebruik van bijvoorbeeld hout. Ook gaat het door de menging langer mee.

Composiet gaat jaren lang mee. Het trekt niet krom of scheef. Dit doordat het water en vuil bestendig is. De kwaliteit blijft bewaard en je hoeft je afscheiding niet om de zoveel tijd te vervangen.

Natuurlijke look

Een tuinafscheiding of schutting komt het meest tot zijn recht als past bij de tuin en de beplanting. Een composiet tuinafscheiding heeft een mooie uitstraling. Alles bij elkaar genomen zijn de ervaring voor composiet erg positief.

Duofuse composiet tuinafscheiding

Waar hout nog weleens splintert, is dit bij een composiet tuinafscheiding niet het geval. Wel is composiet wat kras gevoeliger als hout. Maar composiet hoef je daarentegen niet te onderhouden. Het heeft geen laag beits of vernis nodig. En de levensduur van deze schutting begint bij zo’n 10 jaar pas te tellen.

Een composiet tuinafscheiding is makkelijk te plaatsen

Een composiet tuinafscheiding laat zich makkelijk plaatsen. Net als hout is composiet gewoon te zagen. De schutting moet tussen palen gemonteerd worden. Als je een beetje handig bent kan je de schutting zeker zelf plaatsen.

Van der Valk tuinmaterialen Monster

Bij van der Valk tuinmaterialen in Monster zijn verschillende composiet tuinafscheidingen verkrijgbaar. Voor vragen helpen onze medewerkers je graag verder. We informeren je graag over deze en andere schuttingen. Bij ons ben je aan het goede adres voor een composiet tuinafscheiding.

Naar adres en openingstijden

Wij zijn leverancier van o.a.

Duofuse