In-lite tuinverlichting


In onze showroom hebben we naast een uitgebreid assortiment In-lite verlichting ook een experience van In-lite producten. Deze is zeer de moeite waard om te zien en beleven! Kom sfeerproeven in onze showroom in Monster.

In-lite ace flat grey The New In-lite Sway

In-lite buitenverlichting

Of je nu een complete oudhollandse molen fantastisch wilt uitlichten of wat spotjes wilt plaatsten langs je tuinpad; In-lite biedt altijd een passende oplossing. Achter de naam In-lite gaat een jong Nederlands bedrijf schuil. Ze ontwerpen en fabriceren een breed scala aan buitenverlichting. Grondspots, wandlampen, staande lampen voor in borders en zelfs waterdichte spots voor in een zwembad of een buitenvijver.

Van der Valk is een van de geselecteerde dealers die In-lite voeren. De toegevoegde waarde van In-lite buitenverlichting staat buiten kijf. Het maakt dat je in alle seizoenen én 24 uur per dag kunt genieten van je tuin of (dak)terras. In onze Experience shop kunt u de verschillende mogelijkheden van In-lte verlichting direct bekijken en ervaren.

In-lite tuinverlichting, sfeermakers.
In-lite tuinverlichting

In-lite buitenverlichting is gebaseerd op laagspanning (12 volt). Dat is in de allereerste plaats veilig. Het systeem is bovendien snel en eenvoudig aan te leggen en makkelijk uit te breiden. De In-lite ledlampen verbruiken extreem weinig energie en kennen een lange levensduur. Met In-lite maak je buiten bijzonder.

Officieel dealer In-Lite