In-lite tuinverlichting


Op zoek naar In-lite tuinverlicht? Bij van der Valk hebben we een showroom met naast een uitgebreid assortiment In-lite verlichting ook een experience van In-lite producten. Deze is zeer de moeite waard om te zien en beleven! Kom sfeerproeven in onze showroom in Monster. Doe ideeën op. Met deze tuinverlichting zal u behalve zomers ook winters meer van u tuin genieten.

In-lite buitenverlichting

Of je nu een complete oudhollandse molen fantastisch wilt uitlichten of wat spotjes plaatsten langs je tuinpad. In-lite tuinverlichting biedt altijd een passende oplossing. Achter de naam gaat een jong Nederlands bedrijf schuil. Zij ontwerpen en fabriceren een breed scala aan buitenverlichting. Grondspots, wandlampen, staande lampen voor in borders en zelfs waterdichte spots voor in een zwembad of een buitenvijver.

Een goede tuinverlichting is bijna een vereiste voor mensen die een tuin hebben. Dit zorgt niet alleen voor sfeer in de tuin, maar ook zeker voor enige inbraakveiligheid. Wanneer een tuin goed verlicht is zal een inbreker eerder aan uw huis voorbij gaan. Wat toch wel een fijner gevoel geeft. Maar wie denkt dat dat enkel kan met van die mega spots heeft het verkeerd. Met deze prachtige verlichting maak je je eigen tuin paleisje. 

Van der Valk is een van de geselecteerde dealers die In-lite voeren. Dat betekend dat een officiële dealer zijn. De toegevoegde waarde van deze buitenverlichting staat buiten kijf. Het zorgt ervoor dat je in alle seizoenen én ook nog eens 24 uur per dag kunt genieten van je tuin of (dak)terras. In onze Experience shop kunt u de verschillende mogelijkheden van de verlichting direct bekijken en ervaren.

In-lite tuinverlichting, sfeermakers.
In-lite tuinverlichting

Laagspanning buitenverlichting

De buitenverlichting van In-lite is gebaseerd op laagspanning (12 volt). Wat betekend dat de verlichting in de allereerste plaats veilig is. Het systeem is bovendien snel en eenvoudig aan te leggen en makkelijk uit te breiden. De ledlampen verbruiken extreem weinig energie en kennen een lange levensduur. Met deze verlichting maak je buiten bijzonder en word je geheid weer verliefd op je tuin. Wat resulteert dat je menig extra tijd in doorbrengen.

Kom een kijkje nemen bij Van der Valk tuinmaterialen in Monster. De showroom alleen al is de moeite meer dan waard. Hier kunt u inspiratie en advies opdoen. En ook staan onze hier medewerkers graag voor u klaar.

Officieel dealer

Sway-lights