Lenteactie

Lenteactie: GRATIS Sit on Air fauteuil en poef bij vtwonen buitentegels

vtwonen tegels by Douglas & Jones presenteert deze lente een bijzondere actie. Ontvang bij aankoop van minimaal 40 m² aan tuintegels uit de collectie van vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones een opblaasbare vtwonen Sit on Air fauteuil én poef ter waarde van € 188,95  helemaal GRATIS! Deze comfortabele loungeset voor op het terras is verkrijgbaar in zand/wit en in zwart/wit. Dat wordt lekker loungen deze lente!

Deze actie loopt van 31 maart t/m 31 mei 2023*

*met een uitlevering in mei/juni 2023.

De vtwonen tuintegels by Douglas & Jones

Met de keramische vtwonen tuintegels maak je je buitenvloer een bijzondere plek om te vertoeven. De buitenruimte wordt zo een verlengde van je huis. Of je nu kiest voor stijlvolle uni-tegels, unieke dessins of tegels in XL-formaat, met vtwonen tuintegels creëer je altijd een fraai terras of balkon. In weer en wind! Unieke eigenschappen van vtwonen tuintegels: altijd kleurvast, easy to clean, vlekbestendig, kras- en slijtvast, vorstbestendig & duurzaam.

Je kunt kiezen uit de SOLOSTONE uni tegels in de formaat 70×70 cm. Uniek in maat en dikte van 3,2 cm. De SOLOSTONE uni tegels is ook verkrijgbaar in het indrukwekkende formaat 90×90 cm. Met dikte van 3 centimeter gemakkelijker te plaatsen op je (dak)terras of balkon. Mix & match deze uni tegels met de SOLOSTONE dessintegels in jouw persoonlijke stijl. Zo geef je je tuin in één klap een unieke uitstraling!

Lenteactie! Buitengewoon genieten met vtwonen buitentegels

De vtwonen Sit on Air fauteuil en poef zijn verkrijgbaar in de kleuren zand/wit en en zwart/wit. Geschikt voor in- en outdoor gebruik. Door de kwalitatief hoogwaardige materialen is het zitcomfort hoog en is de hele set weersbestendig.