Beste Koop Buitentegels

Helder en overzichtelijk in twee prijsklassen

  • Volkeramische massa van 3 cm
  • Kras- en slijtbestendig
  • Kleurvast
  • Duurzaam
  • Grootformaat tegels dus weinig voegen
  • Hitte- en vorstbestendig
  • Antislipwaarde: R11 ab

Populaire formaten

Beste Koop Buitentegels heeft een afgemeten assortiment keramische tegels voor tuin en terras in twee populaire formaten en twee heldere prijsgroepen. De vol keramische buitentegels zijn beschikbaar in de formaten 60x60x3 en 90x90x3 cm. Elke buitentegel uit de collectie is verkrijgbaar in een meer dan scherpe prijs: € 59,90 of € 79,90 per m².
Hoge kwaliteit

Beste Koop Buitentegels hebben een volkeramische massa van 3 cm. Door deze volkeramische massa is er geen risico op loskomen van de bovenlaag van de buitentegel. De buitentegels zijn extreem sterk en dus uitermate geschikt voor terrassen maar ook voor opritten. 100% keramiek; sterk en duurzaam! Voor advies over de toepassingsmogelijkheden en verwerking verwijzen we naar een buitentegeldealer bij jou in de buurt.

Uitgebreide mogelijkheden

Keramische tegels hebben een stroef oppervlak en zijn dus ook onder natte omstandigheden veilig beloopbaar (antislipwaarde R11). De tegels hebben een enorme draagkracht, waardoor ze bij een juiste verwerking ook geschikt zijn voor opritten. Tegels zijn op verschillende materialen en ondergrond te verwerken.
Duurzaam

Beste Koop Buitentegels hebben een volkeramische massa van 3 cm. Door deze volkeramische massa is er geen risico op loskomen van de bovenlaag van de buitentegel. De buitentegels zijn extreem sterk en dus uitermate geschikt voor terrassen maar ook voor opritten. 100% keramiek; sterk en duurzaam!

Naadloos

De tegels zijn gerectificeerd en daardoor zeer maatvast. Na de verwerking zal er dus een strakke voeglijn ontstaan. Voor het zagen van massief keramisch materiaal adviseren wij Montolit zagen.
Speciale omstandigheden

Ook in de winter bieden keramische tegels voordelen. Ze zijn bestand tegen strooizout. Dus ook in de winter kun je genieten van een veilig en mooi terras. Keramische tegels zijn met verschillende materialen te voegen.

Beschikbaarheid

Om tot een gegarandeerd uitstekende keuze te komen is door specialisten het immense aanbod beoordeeld op trends, specifieke kenmerken en noodzakelijke eigenschappen. En van daaruit is deze tegelcollectie geselecteerd, afgestemd op de meest gangbare stijlen en sferen van Nederland. Benieuwd naar meer? Kom langs!